Boerderijcamping De Kuupershoek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Van harte welkom op de website van Boerderijcamping de Kuupershoek. Onze Boerderijcamping is gelegen in een bosrijke omgeving net buiten de bebouwde kom van Den Ham (Overijssel).

De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de speeltoestellen en de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- en/of wandeltochten.

De camping bestaat uit 35 ruime plaatsen voorzien van stroom. Er zijn twee toiletgebouwen, één in de vorm van een hooiberg en de ander in de vorm van een kapschuur.

In totaal zijn er 8 toiletten, 6 douches, een invalide toilet/douche, wasgelegenheden en afwasgelegenheden. Boven in de hooiberg is een recreatie ruimte met tv en DVD. Ook zijn een wasmachine, droger, koelkast en magnetron aanwezig.

De velden zijn voorzien van speelvoorzieningen en een jeu de boules baan. Tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Een echte topper is het dieren voeren, waarbij de kinderen kunnen helpen en pony mogen rijden. Kortom veel speelplezier voor uw (klein) kinderen.

Op de hele camping is een draadloos internet netwerk. U kunt gratis gebruik maken van het WiFi Netwerk.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Honden toegestaan
Toegankelijkheid
  • checkmark Invalidentoilet
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!