SVR Camping en Recreatieplas `t Grasbroek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping ’t Grasbroek ligt aan recreatieplas ’t Grasbroek in Bornerbroek, een dorp tussen Almelo en Delden in Twente.

Het kampeerterrein met ruime plaatsen ligt langs een bosrand met uitzicht over het recreatiemeer van 30 hectare. Er zijn kampeerplekken bij de bosrand, aan de waterkant en op een open veld. Voor groepen hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van een apart kampeerveld met sanitaire voorzieningen. ’t Grasbroek is tevens een ideale plek om te vissen (vooral karper), surfen, varen, zwemmen of gewoon op de zand- en grasstrandjes van de zon te genieten. In het water behorende tot onze camping wordt regelmatig gedoken door sportduikers.

Bij mooi weer is het strandpaviljoen open waar men patat, ijs, frisdrank e.d. kan kopen. Tevens kunt u daar heerlijk op het terras zitten en van het uitzicht over het water genieten. Uw dagelijkse boodschappen kunt u halen in Bornerbroek. Dit is op loopafstand van de camping.

Camping ’t Grasbroek beschikt over een WIFI netwerk. U kunt vanuit uw tent of caravan eenvoudig en kosteloos met uw laptop of telefoon inloggen om uw mail te checken of gewoon te surfen op internet.

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober.

Contactgegevens

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!