Mini-camping Bij de Schaapskooi

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bent U op zoek naar rust? In de buurt van een mooie omgeving rond Twente? Als u van rust houdt bent u bij ons aan het juiste adres! Aan de rand van het natuurgebied "het Wierdense veld" vindt u onze camping.

Op 5 minuten fietsafstand vindt u o.a. een supermarkt, een bakker, cafetaria en op ± 3,5 km gelegen van het gezellige dorp Nijverdal. Onze camping is gezellig, rustig en verzorgd met 40 toeristische plekken. Door de landelijke ligging, een ideaal beginpunt voor eindeloze fiets- en wandeltochten. Natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars kunnen er hun hart ophalen.

Wij bieden u: ● Ruime goedverzorgde comfortplekken, allemaal voorzien van verharding, elektra (6 amp.), water en rioolafvoer
● Draadloos internet (wifi hotspot) over de gehele camping
● Rust en ruimte
● Parkeerplaats voor de auto's
● Een luxe, verwarmd toiletgebouw, deze is voorzien van toiletten, douches, wastafels met warm en koud water, af te sluiten wascabines en een babyroom.
● Chemisch toilet
● Wasmachine, droger en centrifuge
● Gratis eigengemaakte knooppuntfietsroutes vanaf de camping
● 2 jeu des boulesbanen
● Honden zijn toegestaan (gratis), mits aangelijnd

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
Zoek advies!