SVR Minicamping Ter Stal

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Landelijk gelegen, aan de voet van de Holterberg ligt de gezellige minicamping Ter Stal. Jopie en Dika ter Stal heten u graag gastvrij welkom op hun boerderij om te genieten van de rust en de ruimte.

Minicamping Ter ligt vlakbij talrijke fietsroutes, wandelpaden en het Pieterpad. Het is een heerlijke rustige plek voor liefhebbers van de rust, natuur, wandelen en fietsen. En voor de liefhebbers van kippen en koeien natuurlijk.

De camping is rond de boerderij gelegen, tussen de schuren, weilanden en velden. In de recreatieruimte vindt u fietskaarten, wandelkaarten en volop informatie over de streek en over activiteiten in de omgeving.

De camping beschikt over 3 ruime douches. Twee daarvan zijn ook geschikt voor gasten die minder mobiel zijn. Er zijn voldoende toiletten en urinoirs en de camping beschikt over faciliteiten voor chemische toiletten.

openingstijden

Van 1 april t/m 31 oktober.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Zoek advies!