Natuurkampeerplaats De Kunne

Zandhuizerweg 21, 7587 LA De Lutte

Natuurkampeerplaats "de Kunne" is een minicamping die tegen het natuurgebied Lutterzand gelegen is. Het midden in de natuur gelegen kampeerterrein ligt aan de Dinkel in De Lutte. Deze unieke ligging heeft als grootste voordeel, dat u rechtstreeks te voet of per fiets, het natuurgebied kunt betreden.

Het kampeerterrein is bij uitstek ook in het hoogseizoen geschikt voor de 50 plusser die de rust zoekt. Dit komt mede omdat ons terrein minder geschikt is voor gezinnen met (jonge) kinderen (geen speeltoestellen, speelveld en animatie/georganiseerd vermaak) Mede hierdoor is uw rust gegarandeerd.

Zij hebben als een van de weinige kampeerterreinen GEEN jaar- of seizoenplaatsen.

80% van het kampeerterrein is voorzien van verharde plaatsen voor de voortent van uw caravan. Dit zijn speciale klinkers, elke voortent past hier op! Natte voeten behoren vanaf nu tot de verleden tijd.

Faciliteiten:
Onze kampeerplaats heeft de beschikking over zonnige en schaduwrijke plaatsten, welke alle zijn voorzien van water- en elektra- en TV-aansluiting. Verder bieden wij u aan: * Schoon en verwarmd sanitair * Wastafels met warm en koud stromend water * Douches warm en koud * Wascabines warm en koud water * Was- en afwasgelegenheid met warm en koud stromend water. * Wasserette
* Gebruik koel- en diepvrieskast * Fietsenstalling is overdekt plus oplaadstation voor fietsen en scootmobielen

Ligging in het Lutterzand
De absolute topper in de regio wat betreft de combinatie van natuur, ontspanning en genieten. Het riviertje De Dinkel stroomt slingerend door het gebied en zorgt hier en daar voor mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. De natuur en het glooiende landschap is gevarieerd met dennebomen, loofbomen, jeneverbessen, zandverstuivingen en heidevelden. Het is ook een hemel op aarde voor tal van vogels, zoals de kleine bonte specht, de bonte vliegenvanger, de buizerd, de goudhaan, de kuifmees en tal van andere inheemse soorten. De oever van De Dinkel is het domein van de oeverzwaluw en de ijsvogel. In de heidevelden is bij een warme zomeravond de nachtzwaluw te zien.

De omgeving is met haar Dinkeldal, Lutterzand en de nabijheid van de Duitse grens weergaloos te noemen. Om u zo goed mogelijk van alle gemakken te voorzien en al het moois te kunnen bieden hebben wij voor u een aantal fiets- en wandelroutes uitgezet, welke grensoverschrijdend en/of bewegwijzerd zijn en direct vanaf de camping beginnen.Ook kunt u direct vanaf de camping gebruik maken van de fietsknooppuntenkaart. Hiermee kunt u uw eigen route uitstippelen. Deze gaat door heel Twente en is grensoverschrijdend.

openingstijden

geopend vanaf: 16 april t/m 5 oktober

Contactgegevens

Natuurkampeerplaats De Kunne

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!