Kamperen bij de boer op een kleinschalige camping met meer dan voldoende mogelijkheden om mooie wandelingen en uitgestrekte fietstochten te maken. Dat is mogelijk op één van de Overijsselse boerencampings.

Uit het oosten

Het beste

Boerencampings in Overijssel

Even een weekendje weg uit de dagelijkse omgeving en er op uit in het verrassende landschap. Tijdens je wandeling of fietstocht kom je langs en door verschillende gezellige dorpskernen, indrukwekkende originele oude boerderijen en uitnodigende lunch-cafés, brasseries en kroegjes.

Hanzesteden

In de nabijheid van onder andere de hanzesteden Zwolle, Hattem en Deventer vindt je diverse SVR campings waarbij je het groene landschap kunt combineren met een interessant stadsbezoek. In Hattem maak je kennis met de schilderachtige landschappen en de sprookjesachtige prenten van Anton Pieck. Je kunt de streek ook proeven in de diverse restaurants. Proef de originele Zwolse Mosterdsoep en in koekstad Deventer neem je natuurlijk een stukje overheerlijke koek bij de koffie.

Breng ook zeker een bezoekje aan de Deventer Koekwinkel, zodat je na een ontspannen verblijf met goede en bovendien lekkere herinneringen terug denkt aan je vakantie in Overijssel.

Zoek advies!