Mini Camping De Nieuwe Bosplaats

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping De Nieuwe Bosplaats is een rustige minicamping in Buurse, gelegen tussen Haaksbergen, Enschede en de Duitse grens. Bent u op zoek naar de charme en de rust die een landelijke omgeving met zich meebrengt dan bent u hier aan het juiste adres.

Onze camping beschikt over een kampeerterrein met 15 ruime staanplaatsen. Deze zijn geschikt voor zowel een camper als caravan, vouwwagen of tent. Iedere plek voorzien van: - stroomaansluiting 6 ampère) - gratis Wi-Fi ( bereik over het gehele terrein )

In april 2017 geopend nieuw gebouwd inpandig sanitair gebouw voorzien van een gescheiden mannen en vrouwengedeelte met elk: - 2 ruime toiletten - 2 ruime douches met gratis warm water Een gezamenlijke ruimte in sanitair gebouw met - 2 afwasplekken (ook 1 buiten) - wasmachine en centrifuge (tegen betaling) - strijkplank en strijkbout

Stortbak voor uw chemisch toilet

Afvalcontainer (glas, papier en plastic worden apart ingezameld)

Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.

Receptie voorzien van: - foldermateriaal van de omgeving - wandel - en fietsroutes - keukenblok met koelkast ( gebruik in overleg) - zitje om even bij te komen van uw fiets of wandeltocht bij slecht weer

Centrale parkeerplaats, alleen voor aankomst en vertrek zijn auto`s toegestaan op de camping. Stalling en weidegang van uw paard/pony(tegen betaling)

Op de camping is geen pinautomaat aanwezig, wij ontvangen daarom de betalingen graag contant.

Vanuit de camping kunt u de prachtige omgeving verkennen die Buurse rijk is zoals: natuurgebied het Witte veen(leefgebied van een kudde Schotse Hooglanders), het Buurserzand en het Haaksbergerveen. Alle gebieden zijn voorzien van goede fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Zowel voor de waterrecreant als de fanatieke visser biedt dit gebied vele mogelijkheden.

HET KAMPEERSEIZOEN IS VAN 1 APRIL T/M 30 SEPTEMBER

Met de auto bent u met een 10 min in het centrum van Haaksbergen of met 15 min in Enschede. Beiden hebben een uitgebreid cultureel aanbod, moderne sportaccommodaties, bijzondere winkels, leuke evenementen, goede restaurants en gezellige terrasjes. Maar ook voor een dagje Delden, Ootmarsum of Bad Bentheim (D) is Buurse een prima uitvalsbasis.

Paardrijden

Camping 'De Nieuwe Bosplaats' is het startpunt van de Twentse ruiter- en menroutes.

Bij de 'Nieuwe Bosplaats' kunt u uw paard/pony uit de trailer laden, volledig verzorgen, opzadelen/tuigen en wegrijden. Ook kunt u bij een verblijf op onze camping of in de buurt uw paard bij ons stallen.

Wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Stalling inclusief hooi (tegen betaling, u dient vooraf te reserveren)

  • Weidegang (tegen betaling, u dient vooraf te reserveren)

  • Goed verlichte buitenbak van 20 x 40 meter

Paardrijnetwerk Twente

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!