Minicamping De Houtwal

Oosterpaasloërweg 2, 8378 JC Paasloo - Bekijk hier de website

Deze minicamping is winnaar Gouden Zoover Award 2019 met een waardering van 9.8. Voor het vijfde jaar op rij winnaar van deze prachtige Gouden Award! Ervaar rust en ruimte in combinatie met het gemak van uitstekend sanitair en goede Wifi. Het is goed toeven tussen de houtwallen! Bekijk de virtuele tour van de camping op onze website.

Algemeen:

Minicamping "De Houtwal" is een landelijk en rustig gelegen minicamping in Paasloo, aan de rand van Nationaal Park "Weerribben-Wieden". De minicamping is gelegen te midden van meerdere prachtige natuurgebieden.

Fiets- en wandelroutes vanaf de camping:

Er zijn veel zelfgemaakte wandel- en fietsroutes vrij te gebruiken, met de start vanaf de minicamping. Er is een wandelnetwerk van 550 km gerealiseerd in ons gebied. De camping ligt aan het wandelnetwerk. In de informatieruimte vindt u veel informatie over de regio met tips voor leuke dagjes uit!

Camping:

Op minicamping "De Houtwal" hebben twee velden tegelplateaus waar de voortent/luifel opstaat. Voor kampeerders met een tent of voor degene die bij voorkeur op “gras” wil kamperen is het derde veld zeer geschikt. De auto mag op het derde veld bij de caravan of tent geparkeerd worden. Campers zijn van harte welkom. Ieder veld heeft een watertappunt. Er zijn geen seizoenplaatsen op deze minicamping. Er is een overdekt fietsenstalling aanwezig. (elektrische fietsen opladen mogelijk). Iedere kampeerplaats heeft 6 Amp. Over de gehele minicamping is draadloos internet aanwezig.

Toiletgebouw: Het toiletgebouw is voorzien van modern sanitair. 5 toiletten, 1 urinoir 4 douches, 3 afgesloten wastafels.

Tarief: "De Houtwal" biedt de kampeerder prima kwaliteit voor een normaal SVR tarief.

Website: Voor meer informatie: http://www.dehoutwal.nl

Website SVR: Voor meer informatie over de SVR: http://www.svr.nl

Contactgegevens

Minicamping De Houtwal

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Weerribben Wieden Marketing.
Zoek advies!