De Knollenwei

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kamperen op minicamping 'De Knollenwei' betekent genieten van het prachtige Overijssels Vechtdal, te midden van de ongeveer 50 paarden op The Green Ranch.

De omgeving leent zich goed voor wandelen of fietsen en natuurlijk paardrijden. U kunt Uw eigen paard meenemen en laten logeren in ons paardenpension, Maar U kunt bij ons ook een paard of pony huren voor rijden op eigen terrein.

Natuurlijk heeft de camping voldoende goed verzorgde sanitaire voorzieningen. Er is een speelweide voor bijvoorbeeld Jeu de boules, badminton en cricket. Er zijn enkele speeltoestellen voor de kleintjes op en hete zomerdagen is er een zwembadje.

Voor jong en oud is er in de omgeving genoeg te beleven zoals o.a. het Staatsbos, recreatieplas De Oldemeijer, zwembad De Marsch, Oudheidskamer in Hardenberg, de vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, Attractiepark Slagharen, het Noorderdierenpark in Emmen, Veenmuseum in Westerhaar-Vriezenveensewijk, Streekmuseum Gramsbergen, Plopsa Indoor Coevorden en Wonderwereld in Ter Apel, In Duitsland is de Itterbecke Heide in Itterbeck een prachtig stuk natuurgebied. Tevens zijn de duitse plaatsen Uelsen,

Neuenhaus en Nordhorn de moeite waard om te winkelen of te bezichtigen. Nordhorn heeft een kleine dierentuin, het “Tierpark”. Op 50 km afstand ligt Bad Bentheim, een mooie plaats met een prachtig kasteel wat te bezichtigen is.

Wij zijn er klaar voor en hopen U te mogen ontvangen in Venebrugge!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!