Plekken om weg te dromen

De 8 leukste natuurcampings van Overijssel

2 minuten opladen
3732 x bekeken

In de ochtend word je door vogels getrakteerd op een zangconcert, overdag geniet je tijdens een wandeling van de stilte en ’s avonds bak je je eigen broodje boven het vuur. Als je een vakantie doorbrengt op een natuurcamping, is er een grote kans dat je dag er zo uitziet. Heerlijk! Deze 10 natuurcampings zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

8
Natuurcamping De Lemeler Esch - Lemele

Dit is de beste natuurcamping van Nederland. Trek baantjes in het buitenzwembad, drink een wijntje in het boscafé, huur een fiets en sluit de dag af bij het verhalenvuur.

meer informatie
7
Natuurcamping De Roos - Beerze

De kampeerplaatsen van deze ecologische natuurcamping liggen in het zacht glooiende rivierduinlandschap. Je wordt betoverd door de rust en natuur. Camping De Roos is gewoon zichzelf en daarom zo bijzonder.

meer informatie
6
Camping De Hoogte - Eesveen

Natuur staat voorop. Niet zo gek, want deze camping ligt tussen de Nationale Parken Het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. Perfecte uitvalsbasis voor een stevige wandeltocht.

meer informatie
5
Natuurcamping Olde Kottink - Beuningen

Aan het lieflijke riviertje De Dinkel en omarmd door hoge oude eiken, kun jij je tent opzetten op natuurcamping Olde Kottink. Er zijn velden voor volwassenen en velden voor gezinnen. Voorzien van een grote speeltuin, kampvuurplaats, visvijver en fietsverhuur.

meer informatie
4
Landgoedcamping Het Meuleman - Lutte

De honderden hectare bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen en fietstochten. Op Het Meuleman kampeer je in het bos, maar dan wel met de luxe van zeer verzorgd sanitair, een grote zwemvijver en een beachvolleybalveld.

meer informatie
3
Hoeve Springendal - Ootmarsum

Deze natuurcamping ligt aan de rand van een prachtig beekdal en op steenworpafstand van de Duitse grens. In totaal zijner 58 luxe comfortplaatsen.

meer informatie
2
Natuurcamping Eelerberg - Hellendoorn

De directe omgeving van Natuurcamping Eelerberg bestaat uit een cultuurhistorisch en beschermd natuurgebied. Er is een speeltuin en openluchtzwembad en in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

meer informatie
1
Natuurkampeerterrein De Klashorst - Diffelen

Schoon sanitair, een kleine sauna, skelters, wandelroutes. Natuurcamping de Klashorst heeft het allemaal. Je kunt zelfs meedoen aan een ware bushcraft: leer overleven in de natuur!

meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden