Raalte biedt het beste van twee werelden: een gastvrij dorp met gezellige winkels en natuurschoon om de hoek in het [Nationaal Park Sallandse Heuvelrug](location://17299 ""). Of je nu houdt van wandelen, fietsen, paardrijden of mee wilt doen aan spannende outdoor-evenementen, in dit afwisselende natuurgebied hoef je nooit te vervelen. Je zult hier telkens weer verrast worden door nieuwe, prachtige landschappen en vergezichten. Zin om de stad in te gaan? Dan ben je zo in Zwolle of Deventer. Vanaf een camping in Raalte heb je dit allemaal binnen handbereik.

Deze locaties in de buurt vind je misschien ook interessant.

over Campings in Overijssel

Meest gestelde vragen

Zijn er in Overijssel veel uitjes voor kinderen?

Ga je met de camper op pad, droom je van een vakantiehuis aan het water of ben je op zoek naar die kant-en-klare tent? In Overijssel barst het van de overnachtingsmogelijkheden en leuke activiteiten voor kinderen. Eén ding is zeker: in 't Oosten maak je van je vakantie een mooie herinnering!

Welke campings zijn het meest geschikt voor kinderen?

Kamperen met kinderen is één groot feest. Zeker als je op een camping zit waar kinderen kunnen ravotten, zwemmen en spelen. In Overijssel zijn genoeg leuke campings voor kinderen. Van een familiecamping tot boerencamping. Wil je een vakantie die je kinderen nooit zullen vergeten? Ga dan naar één van deze campings.

Overijssel verrijkt je

Kindvriendelijke familiecampings

Raalte is een waar kinderparadijs! Hier vind je twee mooie familiecampings met volop vertier voor de kinderen. Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellige 5-sterren familiecamping. Weer of geen weer: in het overdekt verwarmd zwembad met 50 meter lange waterglijbaan voorzien van ledverlichting is het altijd feest! Kleiner, maar zeker niet minder bijzonder is De Flierefluiter, een minicamping met een grote binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderboerderij en waterspeeltuin. Een minicamping met het grootste speelparadijs van Oost-Nederland! Is Raalte geen must? Ook iets verder buiten Raalte vind je volop kindvriendelijke familiecampings en fraaie minicampings.

Topcampings in Overijssel

Overijssel is een absoluut walhalla voor kampeerders. Van de leukste natuurcampings tot overnachten in luxe ingerichte safaritenten. De ANWB selecteerde een groot aantal campings in Overijssel als Top-campings. Boek je een topcamping, dan weet je dat het sanitair op de camping dik in orde is en dat de camping veel voorzieningen biedt. Dat staat garant voor een heerlijk ontspannen vakantie!