Camperplaats Haamstede

Camperplaats Haamstede, een prachtige camperplaats met verharde plaatsen voor circa 40 campers. Camperplaats “Haamstede” is landelijk gelegen aan het brede kanaal van Giethoorn naar Steenwijk.

Camperplaats “Haamstede” is landelijk gelegen aan het brede kanaal van Giethoorn naar Steenwijk. De camperplaats bevindt zich op 1 km afstand van het centrum van het bijzonder waterrijke dorpje Giethoorn met zijn grachten.

Giethoorn wordt ook wel genoemd: “Hollands Venetië” en ligt in de Kop van Overijssel in het Nationaal Park Wieden-Weerribben. Nabij gelegen plaatsen zijn: Wanneperveen, Belt-Schutsloot, Meppel, Steenwijk, Blokzijl, Vollenhove en St. Jansklooster. Camperplaats “Haamstede” is geopend van: 1 maart tot 15 november.

Het appartement in de boerderij is beschikbaar voor 2 personen en kan gedurende het gehele jaar gehuurd worden voor een nacht, weekend, midweek of gehele week.Ook is in het voorhuis van de boerderij een kamer beschikbaar voor 2 pers. incl. toilet.

Camperplaats Haamstede

Camperplaats "Haamstede", Prachtige camperplaats met verharde plaatsen voor circa 40 campers. Gelegen aan het brede Kanaal van Giethoorn naar Steenwijk. Slechts 1 km. afstand van het toeristisch centrum van Giethoorn-Zuid. Deze camperplaats is voorzien van alle moderne gemakken, die nodig zijn voor een relaxed verblijf met uw camper. Faciliteiten zoals: verharde plaatsen, electriciteitspalen, goed geoutilleerde sanitairruimte, gescheiden afval, campersani, lokaal wifi in ontmoetingsruimte met toeristische info.

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos

Wifi

  • Gratis Wifi