Boerderijcamping en Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

Kom tot rust bij vakantieverblijf Hof ’t Sprakel. Gelegen op een prachtige es met een schitterend uitzicht over een uitgestrekt landschap van akkers en weilanden. Overnacht op de camping, in een appartement, groepsaccommodatie of een van de boerderijkamers.

Boerderijcamping

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

De camping heeft 25 ruime staplaatsen voorzien van elektriciteit (10 ampère per plaats), water en vuilwater afvoer. De natuurlijke beplanting geeft de plek voldoende privacy. Het moderne sanitair bestaat uit 4 douches en 1 multifunctionele douche/wc geschikt voor invaliden en gezinnen, 4 toiletten, 4 wasbakken en 1 gesloten wasruimte. Midden op de camping is een veldje om gezellig bij elkaar te komen. Honden zijn welkom, mits ze zijn aangelijnd. Vlak buiten de camping is voldoende ruimte honden los te laten.

Appartementen

In het campinggebouw bevinden zich op de begane grond 2 appartementen met ieders een eigen ingang. Éen geschikt voor 2-7 personen en één voor 6-11 personen. De appartementen hebben een keuken met ruime zithoek, woonkamer met gezellige zithoek en tv, 1 x tweepersoons slaapkamer, eigen terras met meubilair bereikbaar vanuit de woning en een parkeerplaats voor de deur. Honden zijn niet toegestaan in het appartement. Één van de appartementen is ook geschikt voor mindervaliden (gelijkvloers), brede deuropeningen, royale indeling, bankstel met verhoogd zitvlak, gemakkelijke stoel, douche voorzien van kruk en beugels en toilet voorzien van beugels.

B&B Boerderijkamers

Op de bovenverdieping van het campingebouw bevinden zich vier boerderijkamers die gebruikt kunnen worden als B&B. De boerderijkamers zijn toegankelijk via een vaste trap en geschikt voor 2 tot 4 personen. De Bed & Breakfast kamers bevatten ieders eigen sanitair op de kamer en een zithoek.

Groepsaccommodatie

De appartementen en Boerderijkamers kunnen in combinatie gebruikt worden als groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen. Er is in zowel de keuken als buiten zitmogelijkheid voor de gehele groep. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie bevindt zich een speelveldje.

Koffie en Theeschenkerij

Ook voor een tussenstop tijdens een fietstocht voor een kopje koffie/thee met huisgemaakt appelgebak of een lunch, kleine kaart met heerlijke streekproducten en versgemaakte gerechten. Gasten van het vakantieverblijf kunnen hier ’s ochtends aanschuiven voor een heerlijk ontbijt (vooraf reserveren) of hun vers gebakken broodjes afhalen. Tip voor de avond is het ‘hartig plankje’.

De koffie en Theeschenkerij is ook te gebruiken als vergaderruimte, cursusruimte, workshopruimte of feestzaaltje.

Wellness

Onder het campinggebouw is het genieten in de wellness met sauna, whirpool en massagestoel. De wellness is alle dagen geopend. Op maandag en donderdag is badkleding verplicht.

Meer informatie & Boeken

Meer informatie & boeken via www.hofsprakel.nl, T 074 3574582, info@hofsprakel.nl.

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

Contactgegevens

voorzieningen
Comfort
  • checkmark Comfort
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Voorzieningen
  • checkmark Sauna
Toegankelijkheid
  • checkmark Drempelvrij
  • checkmark Er is een trap aanwezig
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
Zoek advies!