Camping en Chaletpark De Klimberg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.

Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. Tijdens een vakantie op De Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. En kom ’s avonds dineren in het restaurant. Er is zoveel te beleven! In de regio vind je pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand.

Familiehuis De Boerderij

Heerlijk bijpraten en herinneringen ophalen tijdens een familiereunie of met goede vrienden? Heeft u een jubileum te vieren? Dat kan in ons familiehuis "De Boerderij". Een luxe woonboerderij en bij uitstek voor een plezierig verblijf. Waar u kunt genieten van de oorspronkelijke sfeer van vroeger.

De Boerderij - Luxe, gezellige woonkamer met schouw; - 5 ruime slaapkamers; - Moderne keuken; - Ruime badkamer met douche, ligbad en wastafels; - Wasmachine en vaatwasser; - Terras met voldoende zitplaatsen; - Dekbedden en hoofdkussens; - Televisie en radio, kinderstoel en 2 campingbedjes.

Huurmogelijkheden per week, midweek en weekend gedurende het hele jaar. De faciliteiten, zoals het restaurant en snackbar, zijn alleen geopend in de vakanties. In de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig.

Het familiehuis staat op Camping en Chaletpark De Klimberg. Voor meer informatie, www.deklimberg.nl of 0523-261955

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Outdoor Zwembad
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Animatie in hoogseizoen
  • checkmark Outdoor Zwembad
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!