De Zwaluwhof

Zwarteweg 7a, 7722LA Dalfsen - Boek nu

Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie met een schitterend weids uitzicht over de landerijen.

Het pand op een voormalige boerderij is onder architectuur gebouwd en beschikt over alle luxe en comfort. De prachtige accommodatie bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, 2 ruime leefkeukens en 10 luxe slaapvertrekken met eigen sanitair. De slaapkamers zijn meer dan royaal te noemen en bijzonder stijlvol ingericht. Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten... in een riant luxueus huis welke zeer geschikt is voor familie, vrienden en zakelijke groepen. Van harte welkom!

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Aangepaste badkamer aanwezig
  • Invalide toilet is aanwezig
  • drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
  • personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Overal goede verlichting aanwezig
  • Hulphond toegestaan
  • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

    Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

luxe villa's voor grote groepen

Sfeervolle groepsaccommodatie

De prachtig gestyleerde nieuwe vleugel bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, twee ruime leefkeukens met kookeilanden en 10 luxe slaapvertrekken met eigen badkamers. Het totaal van deze vergaderlocatie komt hiermee op 16 slaapvertrekken, de perfecte plek voor uw meerdaagse trainingen en bijeenkomsten. Op deze duurzame vergaderlocatie in Zwolle kun je zelf bepalen of je je verblijf geheel laat verzorgen of het liever zelf doet. De enthousiaste gastheer en gastvrouw staan voor je klaar en garanderen gastvrijheid en ondersteuning, maar ook de privacy om in alle rust een zakelijke bijeenkomst te houden. Genieten op een fantastische locatie voor groepen van 10 tot 32 personen, dat is in het kort de omschrijving voor deze duurzame en sfeervolle vergaderlocatie en groepsaccommodatie.

Contactgegevens

De Zwaluwhof

voorzieningen
Faciliteiten bed & breakfast
  • checkmark Familiekamers
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!