De Wolfskuil

Wolfskuil, 15, 7731 AP Ommen - Boek direct

Midden in het bos overnachten met een groep? Dan kan bij De Wolfskuil. Vier ruime groepsaccommodaties en twee kampeerterreinen alleen voor groepen. Jullie hebben het bos als achtetuin. Iedereen die hier voor het eerst komt zegt: 'Wat is het hier mooi!'.

De overnachtingsplek voor groepen

Je zoekt de plek voor je groep? Lees dan vooral verder. Wij hebben vier heel verschillende groepsaccommodaties van luxe Hoeve tot houten Blokhut. Een prachtige locatie met veel natuur om je heen. In ons bos kunnen kinderen zich heerlijk uitleven, we zien regelmatig hutten verschijnen. Lekker wandelen of fietsen vanuit onze omgeving kan ook goed. Een ideale plek voor jong en oud.Je kunt hier terecht voor een familie of vriendenweekend.Maar ook bedrijven, verenigingen en scholen weten ons te vinden.

Groepskamperen

Je kunt ook komen groepskamperen bij ons! Vanaf 10 personen heb je een eigen veld. Er is een groepstent waar je samen kunt ontbijten of een spelletje speelt. Ook is er een keukentent met koelkast en servieskast gratis beschikbaar.

Stichting

Vanuit haar oorsprong richt De Wolfskuil zich op kinderen en jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben ofwel maatschappelijke zorg behoeven. Groepen die kunnen aantonen dat zij tot de ideële doelgroep behoren, komen in aanmerking voor een aanzienlijke korting op de huurprijs van accommodaties. Groepen die hieronder vallen zijn onder andere Jeugdzorginstellingen en scholen voor speciaal onderwijs.

Januari - actiemaand

In januari kunnen verenigingen die met kinderen of jongeren overnachten bij De Wolfskuil in Ommen maar liefst 20% korting krijgen op de huursom Naar de actie

Een buitengewoon avontuur

Midden in de bossen liggen vier gezellige groepsaccommodaties verscholen. Voor zowel kleine als grote groepen. Gezellig samen de tijd hebben om op je eigen terras bij te kletsen. 's avonds een vuurtje stoken. Kinderen bouwen een hut in het bos. Vanaf jullie overnachtingsplek een kompastocht lopen naar een uitkijktoren. Samen mountainbiken of gaan kanovaren op de Regge. 's avonds een pizza bakken in onze steenoven of een spel doen uit onze uitgebreide speel-o-theek. Er is veel mogelijk bij ons.

  • De Repelaerhoeve (35 personen) heeft prachtig uitzicht,
  • De Mowglihut (22 personen) heeft een eigen buiten stookplaats en ligt vlak bij het sportveld,
  • De Blokhut (22 personen) ligt verscholen in het bos naast de zandkuil waar we onze naam aan te danken hebben.
  • De Jorishoeven, een moderne accommodatie (16/12 of 28 personen) met tweepersoonskamers.

Contactgegevens

De Wolfskuil

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark BBQ aanwezig
  • checkmark Catering mogelijk
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Aangepaste badkamer
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!