Het Bravenne

In het mooie buurtschap de Beuseberg bevindt zich Het Bravenne. De familie Scheperboer nodigt u graag uit om te verblijven op haar boerderij.

Onder de rieten kap bevindt zich een modern en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie met een ruim terras en biedt plaats aan 26.maximaal 30. personen

Buiten kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken op de sportvelden,skelterpaden of in het mooie speelbos met houten speeltoestellen.Voor de liefhebber is er een visvijver waar u ook heerlijk kunt zitten met uitzicht op de landerijen. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

Beneden. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot twee toiletten,invalide badkamer en slaapkamer, één tweepersoons slaapkamer met badkamer en de ruime recreatieruimte . Hier bevinden zich twee zithoeken waarvan één met open haard,een eethoek en een open keuken met kookeiland. achter de keuken is nog een tweepersoons slaapkamer met badkamer.

Eerste verdieping Op de eerste verdieping zijn twee toiletten, twee douche's en drie slaapkamers waarvan één 5pers.één 6pers.en één 9pers. In de accommodatie zijn verschillende spelletjes aanwezig en wilt u een kijkje nemen op de boerderij dan is dat in overleg altijd mogelijk.

openingstijden

het Bravenne is het hele jaar geopend

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan A-(autosnel)weg
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Koelkast met vriesvak
  • checkmark Standaard keukeninventaris
Toegankelijkheid
  • checkmark Invalidentoilet
Zoek advies!