De Burink`s Hof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Groepsherberg De Burink’s Hof ligt in Overijssel in het buitengebied van Buurse (gemeente Haaksbergen); een grensdorp in Twente nabij Duitsland. Het hele jaar door kunt u hier genieten van de sfeervolle groepsaccommodaties.

Vanwege de corona maatregelen ontvangt Groepshuis Twente De Burink's Hof voor nu alleen gezinnen. Groepen kunnen tijdelijk geen gebruik maken van de accommodatie. Wil je een weekendje weg met je gezin naar een groot groepshuis met een eigen speeltuin voor je deur? Neem dan contact op via het contactformulier op www.groepshuistwente.nl. Even er tussen uit en in alle rust genieten van de ruimte hier.

Deze groepsaccommodatie of groepshuis is gelegen in Overijssel, in het buitengebied van Buurse, een grensdorp in Twente, een perfecte locatie voor uw familieweekend. Op fietsafstand van de Duitse grens en de Achterhoek. Midden tussen de natuurgebieden en op loopafstand van het Buurserzand, Haaksbergerveen en Buursermeertje is dit een unieke gelegenheid voor uw familieweekend, school- of werkweek, vriendenreünie, seniorengroep, congres, bedrijfstraining, vergadering, cursus en bijvoorbeeld workshops.

Zakelijk

Een vergadering of bedrijfstraining in het buitengebied? Deze accommodatie is goed bereikbaar en na het vergaderen wandelt u zo het natuurgebied in.

Diverse mogelijkheden Ook in de midweken kunt u er terecht. Even weg, bridgen op een andere locatie, fietsen met de kegelclub of schilderen in het buitengebied. Een paar dagen weg met uw kookgroepje of misschien met de buurvrouwen of er even tussenuit met de seniorenvereniging. Lekker wandelen met de Nordic Walkinggroep. U kunt ook met een kleiner groepje bij de Burink'shof terecht, hiervoor zijn de prijzen speciaal aangepast.

Capaciteit

Twente staat bekend om zijn gemoedelijke en gezellige sfeer, die u ook bij "De Burink's Hof" zult aantreffen. Groepsherberg “De Burink’s Hof” bestaat uit 2 luxe 4 sterren groepsaccommodaties, de Borgstee voor 28 personen en de Hofstee voor 38 personen. De groepshuizen zijn ook samen te huur waardoor u over een ruimte beschikt van 66 (70) personen. De groepsherberg is geheel ingericht om groepen te ontvangen. Al meer dan 25 jaar heetten wij onze groepen een warm welkom.

De groepshuizen zijn van alle moderne gemakken en comfort voorzien en zijn geschikt voor 1 à 2 mensen met een functiebeperking.

Groepshuis Twente De Burink's Hof

Vanwege de corona maatregelen zijn we nu niet geopend voor groepen. Gezinnen kunnen we wel ontvangen. Dus wil je een weekendje weg met je gezin naar een groot Groepshuis met een eigen speeltuin voor je deur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website www.groepshuistwente.nl. Even er tussen uit en in alle rust genieten van de ruimte hier.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark (Indoor) speeltuin
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!