De Imme

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Imme: sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en bed&breakfast in het hart van de Weerribben.

Op een idyllische locatie, in het centrale hart van de Weerribben, vindt u De Imme met sterrenwacht, yogastudio, groepsaccommodatie en B&B. Ontbijt en, desgewenst, lunchpakket en diner zijn bereidt van biologische ingrediënten. Het is dé plek voor mensen die houden van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. Tevens is de accommodatie en yogastudio exclusief te huur voor yogaretraites en trainingen. In De Imme wordt veel extra's aangeboden. Bijvoorbeeld fietsen, kajakken, kano' s en een fluisterboot. Ook astronomie-, yoga en raw living food arrangementen en workshops behoren tot de mogelijkheden. Kijk op de website voor meer informatie. In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

WIJ WONEN PRACHTIG IN EEN VAARDORP. Met als gevolg dat er hier een magische stilte is. Het geluid van auto’s zul je niet horen. Je kunt ons bereiken lopend en met de fiets via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

Meer informatie over B&B en Groepsaccommodatie de Imme, Sterrenwacht de Weerribben en Yogastudio de Weerribben vindt u op www.weerribben.eu

Inbegrepen Ontbijt: uitgebreid ontbijt van biologische producten.
Transport: parkeerplaats op het terrein van Staatsbosbeheer in Kalenberg, fietsen voor vervoer van en naar Kalenberg of Ossenzijl, transportservice per boot bij aankomst en vertrek, afsluitbare fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische fietsen, ruime aanlegplaatsen met meerpalen en aanlegringen, veilige haven voor kano’s, wherries e.d.
Comfort / sanitair: horren in alle kamers voor ramen en deuren, lakens, kussens, keuze tussen één- of tweepersoonsdekbedden, regenkleding en paraplu’s, handdoeken en washandjes, kamerjassen, shampoo, haardroger.
Gemeenschappelijk: aangename ontbijt- en verblijfsruimte, compleet uitgeruste keuken, tuin met diverse terrassen en zitjes, gratis wifi. Stilte: in De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur en stilte centraal staan. Om deze reden zijn er bij ons geen radio of televisie aanwezig.

Extra faciliteiten
- Verhuur fietsen, kano's en fluisterboot
- Gebruik van yogaruimte mits niet verhuurd (gratis)
- Bij mooi weer door de telescoop kijken (gratis)
- Diner van biologische ingredienten
- Astronomiearrangement.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark Bedlinnen aanwezig
  • checkmark Handdoeken aanwezig
  • checkmark Honden toegestaan
  • checkmark Oplaadpunt elektrische auto
  • checkmark Terras
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Voorzieningen kamer
  • checkmark Bad
  • checkmark Terras
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!