De Markestee

Markeweg 132, 8398 GS Blesdijke - Boek nu!

Luxe groepsaccommodatie De Markestee Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een

Luxe groepsaccommodatie De Markestee

Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een oude, rietgedekte boerderij uit het begin van de vorige eeuw. De Markestee beschikt over 13 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond (totaal 29 bedden). De kamers op de begane grond zijn alle voorzien van een eigen badkamer. Tevens is er een aparte invaliden badkamer en een tweetal hoog- laagbedden. De gezellige woonkamer heeft een gashaard, een bar met biertap en diverse zithoekjes. Er is een aparte eetzaal en een volledig professioneel ingerichte keuken. Buiten kunt u zich vermaken op onze sportveldjes en relaxen in ons verwarmd buitenbad (geopend van half april t/m half september), of lekker wandelen in de tuin. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een grote trampoline. In de prachtige omgeving zijn veel verschillende uitstapjes mogelijk.

Luxe groepsaccommodatie De Markestee

Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een oude, rietgedekte boerderij uit het begin van de vorige eeuw. De Markestee beschikt over 13 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond (totaal 30 bedden). De kamers op de begane grond zijn alle voorzien van een eigen badkamer. Tevens is er een aparte invaliden badkamer en een tweetal hoog- laagbedden. De gezellige woonkamer heeft een gashaard, een bar met biertap en diverse zithoekjes. Er is een aparte eetzaal en een volledig professioneel ingerichte keuken. Buiten kunt u zich vermaken op onze sportveldjes en relaxen in ons verwarmde buitenbad., of zomaar lekker wat wandelen in de tuin. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een grote trampoline. In de prachtige omgeving zijn veel verschillende uitstapjes mogelijk.

Contactgegevens

De Markestee

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Buiten het centrum
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • checkmark Outdoor Zwembad
  • checkmark Terras
  • checkmark Vaatwasser
Wifi
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Aangepaste badkamer
  • checkmark Hoog-laag bed aanwezig
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk (Kamer, Huisje )
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Weerribben Wieden Marketing.
Zoek advies!