Samen Een

Aan 't bovenwijde, 8355 BR Giethoorn - Boek nu!

Samen Een is gelegen op een eiland in het Bovenwiede in het natuurgebeid De Wieden nabij Giethoorn en is uitsluitend per boot bereikbaar.

Samen Een is gelegen op een eiland in het Bovenwiede in het natuurgebeid De Wieden nabij Giethoorn en is uitsluitend per boot bereikbaar. Samen Een is zeer geschikt voor (school)kampen, familiereunies, verenigingen, bezinningsweekenden, traingen, cursussen etc. Ook kleinere groepen zijn welkom op Samen Een. !! Huisdieren zijn niet welkom!!

Groepsaccomodatie voor max. 52 personen op basis van zelfverzorging. Huur incl. 7 authentieke eikenhouten zeilpunters en een stalen boot met buitenboordmotor. Grote eet/recreatiezaal met gezellige zithoek en bar/uitschenkbuffet. 7x 4-pers. kamer, 1x 2-pers. kamer en slaapzaal voor 22 personen, grote keuken en modern sanitair met z.g. miva-toilet. In totaal beschikt Samen Een over 8 douches, 7 toiletten en 2 urinoirs. Ons huis is rolstoelvriendelijk. Samen Een huur je altijd in z'n geheel, inclusief de boten! Er ziin geen andere groepen op het eiland. In 2008 is Samen Een compleet gemoderniseerd en aangepast aan de eisen van brandweer e.d. Eind 2010 wordt de keuken vervangen en uitgebreid en aangepast aan de recente eisen.

Contactgegevens

Samen Een

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Aan het water
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • checkmark Terras
Wifi
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Weerribben Wieden Marketing.
Zoek advies!