Groepsaccommodatie Landgoed Nieuwhuis

Zoekeweg 7, 7591NZ Denekamp

Prachtige boerderij tot 18 personen, voorzien van alle luxe. Het landgoed biedt u de rust en de ruimte waarvoor u naar Twente komt.

Op het landgoed vindt u een prachtig gerenoveerde boerderij die zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw. Tijdens de renovatie zijn de typerende onderdelen van de boerderij bewaard gebleven.

Wilt u een lekker weekend weg, heerlijk ontspannen in de sauna, met de kinderen spelen in het bos en relaxen in de lounge, dan heeft Landgoed Nieuwhuis alles om van uw vakantie een succes te maken. Landgoed Nieuwhuis ligt uitstekend ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in Twente en binnen enkele minuten staat u in Duitsland.

Indeling van het huis In een uitgestrekt gebied van bossen en natuur ligt Landgoed Nieuwhuis. De ruime boerderij op het landgoed is pas gerenoveerd. Van buiten ziet u een statige boerderij zoals dat in Twente behoort te zijn en van binnen is de boerderij van alle luxe voorzien. Met een prachtig woongedeelte met ruime keuken, groot terras en loungegedeelte, de zes slaapkamers, uitgebreide sanitaire voorzieningen en niet te vergeten de stoomcabine en sauna, staat Landgoed Nieuwhuis garant voor een paar dagen genieten en baden in luxe. Landgoed Nieuwhuis is ideaal als groepsaccommodatie of voor feestjes met vrienden en familie. In het landhuis is slaapplaats voor 18 personen.

De bedden zijn opgemaakt, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken zijn aanwezig. Op elke slaapkamer staan kasten voor uw eigendommen.

Landgoed Nieuwhuis biedt u alle mogelijkheden voor een heerlijk ontspannen weekend.

Heeft u vragen met betrekking tot beschikbaarheid en tarieven, neemt u dan gerust contact op met ons via 0541 - 661024.

Kamers

Slapen Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een doucheruimte. Er zijn twee slaapkamers voor twee personen en twee slaapkamers voor drie personen. U vindt hier ook de grote doucheruimte met meerdere, van elkaar gescheiden douches, evenals de toiletten. De drie wastafels staan naast elkaar opgesteld. Een klein deel van de eerste verdieping doet doordeweeks dienst als kantoorruimte. Deze ruimte is niet beschikbaar.

Op de tweede verdieping vindt u een tweepersoons slaapkamer en een vierpersoons slaapkamer. Er zijn ook twee kinderbedjes beschikbaar.

Helemaal aan het eind van de bovenste verdieping vindt u een prachtige, uit hout opgetrokken kamer. Hier vindt u de sauna waarin u kunt genieten en ontspannen en waarin u heerlijk tot rust kan komen. Als u even af wilt koelen, doet u dat natuurlijk in de douche naast de sauna. De douche heeft meerdere douchekoppen, waaronder één van twintig centimeter doorsnede, een zogenoemde ‘regendouche’. Deze douche werkt tevens als stoomcabine. In deze douche kunt u zelfs de muziekinstallatie bedienen. In deze ruimte kunnen twee bedden worden bijgeplaatst, waardoor het totaal aantal slaapplaatsen komt op 18.

Aantal beschikbaar: 7
Aantal personen: 18

Contactgegevens

Groepsaccommodatie Landgoed Nieuwhuis

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark (Indoor) speeltuin
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
Toegankelijkheid
  • checkmark Invalidentoilet
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!