Groepsaccomodatie De Twentse Hoeve

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Waan u zelf in een andere wereld op ons prachtige recreatiepark De Tolplas. Of u nu met familie vrienden of uw gezin bent, groepsaccommodatie De Twentse Hoeve is geschikt voor iedereen.

De groepsaccommodaties zijn voor 12, 14 en 18 personen perfect. Voorzien van heel veel extra’s, zoals een sauna, luxe keuken, 2-persoons slaapkamers met boxspringbedden, badkamer met bubbelbad en badkamers met douche.

Faciliteiten op het park: diverse speeltuintjes, airtrampoline, tennisbaan, jeu de boules-baan, tafeltennistafel, kabelbaan en restaurant. De mooie Twentse en Sallandse omgeving herbergt een verrassende ongerepte natuur maar ook leuke steden als Almelo en Enschede. Verken de omgeving te voet, met de fiets of te paard en vergeet uw hengel niet mee te nemen, want in de vijver heeft u altijd beet.

Wilt u vast een beetje sfeer proeven? Klik op virtuele tour

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Wierden.
Zoek advies!