Ossenkamp Vakantiehuis

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kom genieten van onze gezellige ruime vakantiehuis in de buurt van het dorp Hellendoorn. Bij de accommodatie ligt een groot sport- en speelveld waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Tussen de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg ligt ons gezellig ingerichte vakantiehuis. Het huis heeft een ruime woonkamer waar je met de hele groep aan tafel kunt zitten voor een spelletje, maar ook lekker met elkaar kunt hangen op de bank voor de tv. De ruime keuken heeft alle voorzieningen om zelf uw maaltijd te bereiden. Er staat o.a. een 6-pits gasfornuis met een grote oven, koelkast, koffiezetapparaat en wat ook prettig is natuurlijk ook een vaatwasser. Op de beneden verdieping vindt u ook nog vier toiletten, vier douches, één kinderdoucheruimte en één slaapkamer met eigen sanitair. Op de bovenverdieping vindt u zes slaapkamers, waarvan één 2-persoonskamer, twee 4-persoonskamer en drie 6-persoonskamers. Daarnaast bevinden zich ook nog twee toiletten op de bovenverdieping.

Buiten de accommodatie heeft u veel ruimte voor het organiseren van spelletjes, of gewoon met elkaar voetballen, volleyballen of pingpongen. Tevens is er een grote speelplaats aanwezig met trampoline, klimtoestel en waterpomp. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen of varen. Kortom genoeg te doen voor de hele groep. Bent u nieuwsgierig, maak gerust een afspraak om de accommodatie te bekijken.

U bent het gehele jaar van harte welkom in onze groepsaccommodatie.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark Bedlinnen aanwezig
  • checkmark Terras
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Er is een trap aanwezig
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
Zoek advies!