Landgoed de Mosbeek - Het Landhoes

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Landhoes op Landgoed de Mosbeek is een prachtig rustig gelegen groepsverblijf en beschikt over 11 slaapkamers en 10 sanitaire voorzieningen. Het Landhoes leent zich uitstekend voor familie- en vriendenweekenden.

Een ideale accommodatie voor gezelschappen tussen de 10 en 24 personen. Maar ook voor workshops en/of zakelijke activiteiten kan je bij ons terecht.

Sla de tuindeuren open en adem de heerlijke, frisse buitenlucht in op het overdekte of het grote terras. Rondom het huis is er voldoende speelgelegenheid voor jong en oud. We beschikken over een eigen speelschuur, met onder andere tafeltennistafel, traptrekkers, sjoelbak en nog veel meer. Ook buiten kan je genieten van de trampoline, schommels en voetbalgoals. En ’s avonds is er de mogelijkheid om lekker een vuurtje te stoken.

Het Landhoes op Landgoed de Mosbeek is een uitgelezen plek voor het gehele gezin en voor liefhebbers van natuur, cultuur en kunst. Laat u eens verrassen!

11 slaapkamers - Boven 8 tweepersoonskamers met eigen douche & toilet - Beneden 1 vierpersoonskamer, 2 tweepersoonskamer

Badkamers & toilet - 8 badkamers boven - 2 badkamers beneden (1 geschikt voor minder validen) - Apart dames- en heren toilet

Keuken - Groot kookeiland - 2 vaatwassers - 2 koelkasten - Diepvries - Oven - Combi oven-/magnetron - 6-pits gasfornuis

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!