Wellness Groepsaccomodatie Peezeweg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ruimte om tot uzelf te komen, stilte om van tot rust te komen, sauna en jacuzzi om bij te komen: aan de Peezeweg komen alle ingrediënten voor een heerlijk rustmoment als vanzelfsprekend bij elkaar. U heeft alle ruimte voor rust en ontspanning in een luxe omgeving.

Wij heten u graag van harte welkom in onze royale 16 persoons villa. Slaap lekker uit in de luxe elektrisch verstelbare box spring bedden, geniet van een uitgebreide maaltijd aan de grootte 16-persoons eettafel. Kook lekker op het fraaie Boretti-fornuis.

Na de maaltijd kunt u gezellig nagenieten in de woonkamer, waar elke gast een comfortabele zitplaats kan vinden. De avond kunt u doorbrengen met échte wellness: uitgebreid ontspannen in de Finse sauna of in de infrarood cabine. Liefhebbers van de buitenlucht komen volledig aan hun trekken in de warme zeven persoons jacuzzi.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!