Villa Poppenallee

Poppenallee 7, 7722KW Dalfsen

Een idyllische plattelandsvilla in het mooie Vechtdal, grenzend aan landgoed Den Berg

Te midden van prachtige fiets- en wandelroutes. Dit is de plek om even helemaal tot rust te komen. Met het gezin of een vriendengroep. De villa bevindt zich middenin een prachtig groen gebied, maar alle faciliteiten als supermarkten, restaurants, treinstation en gezellige winkeltjes bevinden zich op twee kilometer afstand. Hanzestad Zwolle is ook het bezoeken waard en is slechts 10 - 15 minuten per auto / trein. Er zijn zes fietsen beschikbaar om de omgeving te verkennen.

De villa is onder architectuur verbouwd en ingericht. Het is geschikt voor 6 personen plus 2 baby's en bevat drie ruime slaapkamers. De grote badkamer bevat een bubbelbad, inloopdouche, sauna, fitnessruimte en toilet. De woonkamer is gezellig ingericht en de aangrenzende keuken bevat alle faciliteiten om uitgebreid te kunnen koken, inclusief vaatwasser, oven. Uiteraard is er een Nespresso-apparaat voor een fijn kopje koffie.

De buitenruimte bevat een grote privetuin met fijne loungeset, loungestoelen en verderop een picknickplaats met buitenhaard. Een plekje om het hele jaar fijn te vertoeven.

Voor kinderen is er een dubbele schommel, glijbaan en trampoline. Speelplezier gegarandeerd!

Contactgegevens

Villa Poppenallee

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!