Vakantieboerderij Schalkhaar

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 12 personen op een in bedrijf zijnde schapenboerderij, waar tussen februari en mei regelmatig

Vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 12 personen op een in bedrijf zijnde schapenboerderij, waar tussen februari en mei regelmatig lammetjes worden geboren.

De boerderij staat in een bosrijke omgeving, dus u kunt er veel wandelen. Wandelroutes zijn aanwezig. Vanuit het huis kunt u regelmatig reeën, buizerds, hazen en blauwe reigers zien.

Fietsen in de omgeving: er zijn hier verschillende fietsroutes mogelijk. Vissen op het Overijssels kanaal (kanaal op 1 km afstand). Zwemmen/Schaatsen in o.a. Deventer (De Scheg), Heeten, Raalte.

Indeling vakantiewoning: - Woonkamer met open keuken - 2 badkamers, 1 met douche en 1 met bubbelbad en aparte douche - Slaapkamer met een 2 persoonsbed (met 2 persoonsdekbed) en een grote hang/legkast. - Nog een slaapkamer met een 2 persoonsbed (2 1persoonsdekbedden). Kinderbed op de slaapkamer. - Kinderstoel en kinderbad aanwezig. - Hal met een ruime koelkast met vriesvak en wasmachine. Een hal met vaste trap naar boven. - Vierpersoons slaapkamer met 4 1-persoonsbedden en een legkast. Nog een vierpersoons- slaapkamer* met 4 1-persoonsbedden met een extra wand en legkast. Halletje met kledingophangruimte.

*Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Linnengoed kunt uzelf meebrengen of huren.

Buiten: Grasveld waar de hele dag zon is behalve onder de appelboom is schaduw. Hier kan men voet- en/of volleyballen. Terras. Zandbak en schommel aanwezig. Aan de ene kant van het huis kijkt u de weilanden in en aan de andere kant is het bos. Ruime parkeergelegenheid.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!