Op10 Logeren

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Blijf logeren bij OP10 Logeren in één van de sfeervolle en unieke accommodaties. Op10 Logeren bestaat uit 2 locaties in Twente: Oldenzaal en Delden - beide gelegen op huisnummer 10. De accommodatie in Oldenzaal is geschikt voor 2 tot 15 personen en in Delden kun je komen logeren met 2 tot 26 personen. OP10 Logeren heeft eind 2019 een upgrade gehad.

Oldenzaal

OP10 Logeren in Oldenzaal – een voormalig winkelpand – is gelegen in het historische centrum. Deze accommodatie wordt volledig opgeknapt en is straks geschikt voor groepen van 2 tot 15 personen.

Delden

OP10 Logeren in Delden is een omgebouwde schuur waarin recent de lodges opgeknapt en gerestyled zijn. De accommodatie ligt midden in de natuur, op het grootste landgoed van Nederland; Twickel genaamd.

In een oude schuur bevinden zich 5 lodges. 4 lodges zijn geschikt voor 4 personen met een bedstee op de begane grond en een 2-persoonsbed op de 1e verdieping. Daarnaast hebben deze lodges een bubbelbad, apart toilet, aparte douche met stortdouche en een keukeneiland met vaatwasser, inductie kookplaat en koelkast.

De 5e lodge is een familielodge, geschikt voor max. 10 personen. Met op de begane grond 3 2-persoonskamers, 2 badkamers met een stortdouche en een aparte WC. En op de 1e verdieping een 4 persoonsslaapkamer met een aparte WC en een aparte wasbak. Deze lodge heeft ook een keuken met vaatwasser, inductiekookplaat, oven en koelkast.

In combinatie kan deze locatie verhuurd worden aan groepen tot 26 personen.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark Honden toegestaan
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!