Vakantiepark De Lourenshoeve

Flierdijk 3, 7683 RA Den Ham

De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

Vakantieboerderijen

Op het vakantiepark vindt u diverse nostalgische en ruime vakantieboerderijen. Hier geniet u van uw welverdiende rust. Bovendien is het vakantiepark een perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange fiets- en wandeltochten door de omgeving... Heerlijk! Wij hebben twee typen vakantieboerderijen waar u uw vakantie kunt doorbrengen.

Verblijft u in een van onze Vakantieboerderijen op het vakantiepark? Om u een heerlijke en onbezorgde vakantie te geven hebben wij diverse faciliteiten op het park waar u gebruik van kunt maken:
- broodjes service
- wasserette
- speeltuin
- fietsverhuur
- gratis wifi

Neem uw paard of pony mee!

Wist u dat uw paard ook van harte welkom is bij ons? Wij beschikken over ruim voldoende stalruimte voor de paarden en rijtuigen. De prachtige omgeving nodigt ook uit om eindeloos lange tochten te maken... Heerlijk!

Bent u of is een van uw kinderen nog wat minder ervaren of willen jullie kennismaken met het paardrijden? Het is ook mogelijk om in ons paardensportcentrum paardrijlessen te nemen onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Contactgegevens

Vakantiepark De Lourenshoeve

voorzieningen
  • checkmark Sportief
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • checkmark (Indoor) speeltuin
Voorzieningen
  • checkmark (Indoor) speeltuin
  • checkmark Animatie hele seizoen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Gastvrij Twenterand.
Zoek advies!