Ben je op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor een familieweekend of weekendje weg met meerdere gezinnen, vriendengroep of sportclub? Overijssel heeft in alle regio’s een ruim aanbod aan accommodaties. Dus boek een boerderij midden in de natuur, ga overnachten in een klooster of kies één van de grote vakantiehuizen aan het water of dichtbij de stad. Met z’n allen op slaapzalen of toch liever iets meer luxe en privacy met eigen badkamers? Niet alleen faciliteiten zijn bepalend, de activiteiten en de omgeving tellen ook mee. Zoek je iets leuks voor een groep? Boek dan snel een gezellige weekendje weg met z’n allen.

Uit het oosten

Het beste

Ontspannen op vakantie met de groep

Overijssel? Dat is toch redelijk landelijk? Dat klopt. Hier kom je helemaal tot rust in de natuur, of je nou fan bent van bos of meer van water houdt. ’s Ochtends gezellig samen ontbijten terwijl de vogels fluiten. Lekker een stuk wandelen en eindelijk eens tijd om rustig bij te kletsen. De een gaat lekker een boek lezen, terwijl een ander groepje een spelletje speelt. Ook voor groepsactiviteiten als zingen, yoga en andere sporten is Overijssel een perfecte locatie.

Groepsaccommodaties in (de buurt van) een stad

Maar Overijssel is meer dan alleen natuur en frisse buitenlucht. Zo zijn er het hele jaar door allemaal festivals. Je ervaart verrassend veel cultuur, historie en gezelligheid in bijvoorbeeld Zwolle, Oldenzaal of Enschede. Of verblijf een weekend in het pittoreske Giethoorn, een uniek dorp dat grotendeels uit water en eilandjes bestaat en niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd wordt. Een week mag natuurlijk ook. Bestaat de groep uit pubers, studenten of stappers die liever tot in de late uurtjes de kroeg in duiken onder het genot van een paar drankjes? Boek dan lekker een groepsaccommodatie in de stad en rol zo je bed in. Zo’n stadsaccommodatie is natuurlijk ook perfect als je met een groep vrienden of vriendinnen een weekend lekker wil shoppen. Want ook winkelen kan uitstekend in Overijssel. Van grote ketens tot familiebedrijfjes en streekmarkten: wij hebben voor ieder wat wils.

Welke wensen heb jij met je gezelschap?

In Overijssel vind je voor ieder gezelschap een groepsaccommodatie die aan jullie wensen voldoet. Met enkele bevriende stellen op pad? Kies dan voor een kleinere accommodatie voor bijvoorbeeld 10 personen. Met een sportvereniging of koor logeren in Overijssel voor een repetitieweekend of deelname aan een toernooi of festival? Ook dat kan natuurlijk. Voor groepen van meer dan 30 mensen zijn er namelijk mogelijkheden zat. Iedereen is welkom om van onze mooie provincie te genieten. Zo zijn de meeste groepsaccommodaties rolstoeltoegankelijk en zijn er ook gastenverblijven met voorzieningen voor mindervaliden. Heb je kleine kinderen mee? Kies dan voor een verblijf met een standaard verschoontafel voor je baby en kinderstoelen. Je ziet het: je kunt prima je jaarlijkse familieweekend doorbrengen in het verrassende Oosten van Nederland. Het is lekker dichtbij en je bent wel even helemaal weg uit je dagelijkse beslommeringen. Boek dus gauw een groepsaccommodatie en kom samen genieten van al het verrassende moois dat Overijssel te bieden heeft.

Zoek advies!