Plekken om weg te dromen

11 te gekke groepsaccommodaties in Salland

 • 4 minuten opladen
 • 1207 x bekeken

Met een groep verblijven in Salland is een absolute aanrader. We hebben hier genoeg ruimte voor je om een paar dagen te verblijven met je vriendengroep, je familie of vereniging.

 1. 11

  Groepsaccommodatie Huis in 't Veld

  Huis in 't Veld is gelegen in het mooie Salland, het westelijk deel van Overijssel. De ruime accommodatie biedt plek aan 40 personen. Het is een ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met de oude Hanzestad Deventer, de Sallandse Heuvelrug en het tussengelegen coulisselandschap van afwisselend bossen, natuur en boerenlandschap.

 2. 10

  De Heidebloem Recreatie

  Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt de Heidebloemrecreatie met twee groepsaccommodaties, de Delle en de Veltmaat. Je kunt vanuit de groepsaccommodatie prachtig wandelen en fietsen in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten, een bezoek brengen aan één van de vele musea, naar Avonturenpark Hellendoorn of vele andere recreatieve mogelijkheden die de omgeving van Hellendoorn je biedt. Kom genieten van natuur en ruimte in een gemoedelijke sfeer!

 3. 9

  De Bosrand

  In een glooiend landschap aan de rand van de Sallandse Heuvelrug bevindt zich een prachtige accommodatie “de Bosrand” voor groepen tot 100 personen. Dit verblijf is uniek in zijn soort doordat het voldoet aan alle eisen en normen voor groepsaccommodaties. De boerderij is uitstekend geschikt voor scholen, verenigingen, families, bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen.

 4. 8

  Ossenkamp Vakantiehuis

  Kom genieten van onze gezellige ruime vakantiehuis in de buurt van het dorp Hellendoorn. Bij de accommodatie ligt een groot sport- en speelveld waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen of varen. Kortom genoeg te doen voor de hele groep.

 5. 7

  Het Bravenne

  Het Bravenne is een karakteristieke boerderij verbouwd tot een ruime en sfeervolle groepsaccommodatie. Het Bravenne is zeer geschikt voor een weekend, midweek of week weg met familie of vrienden. Ook kun je door de week gebruik maken van de accommodatie voor o.a vergaderingen trainingen of workshops. Naast een kijkje nemen op de boerderij kun je je prima vermaken op het voetbalveld, volleybalveld, visvijver of in het mooie speelbos en op de skelterpaden.

 6. 6

  Vakantieboerderij Schalkhaar

  Vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 12 personen op een in bedrijf zijnde schapenboerderij, waar tussen februari en mei regelmatig lammetjes worden geboren. De boerderij staat in een bosrijke omgeving, dus je kunt er veel wandelen. Wandelroutes zijn aanwezig. Vanuit het huis kun je regelmatig reeën, buizerds, hazen en blauwe reigers zien.

 7. 5

  Vakantieboerderij Salland

  Je vindt deze groepsaccommodatie in het hart van het oergezellige Overijssel. Hier kun je met groepen van 15 t/m 30 personen comfortabel en sfeervol wonen, slapen, eten, drinken, uitrusten, sporten, spelen en nog veel meer. Je voelt je bij ons direct op je gemak en de mogelijkheden zijn eindeloos. De accommodatie is geoptimaliseerd voor iedere gebruiker. Dus voor kinderen, jeugd en volwassenen, maar ook voor senioren en rolstoelgebruikers. De groepsaccommodatie vind je aan de rand van het typische Sallandse dorp Haarle, een gezellig dorp dat aan de voet ligt van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: De Sallandse Heuvelrug.

 8. 4

  Summercamp Heino

  Summercamp Heino: het leukste zomerkamp voor jeugd in Nederland! Met activiteiten en groepsaccommodaties voor een onvergetelijk schoolkamp, sportkamp of jeugdkamp.

 9. 3

  De Langenberg

  De Langenberg is een veelzijdige groepsaccommodatie met meerdere huizen. Een perfecte locatie voor jong en oud, voor scholen en families in kleine en grote groepen. De Langenberg bevindt zich in Overijssel en is een veelzijdige groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van de Rijssenseberg met zijn uitgestrekte bossen en heuvels, ook wel Hollands Schwarzwald genoemd, een zeer populair natuurgebied.

 10. 2

  Gastenboerderij Kosman

  Aan de rand van de Holterberg, tegen de Sallandse Heuvelrug aan, op de grens van Gelderland en Overijssel, vind je deze comfortabele gastenboerderij voor 8 t/m 30 personen. Geniet van de landelijke sfeer, rust en ruimte in deze luxe groepsaccommodatie.

 11. 1

  Recreatiebedrijf de Maathoeve

  Dit luxe groepshotel voor 40 personen heeft 40 bedden en 15 luxe kamers met eigen sanitair en een sauna. Voor groepen in het weekend en B&B doordeweeks. Hier onthaasten je en geniet je van de boerderij en proef je de Sallandse streekproducten. Je ervaart het platteland van vroeger met uitzicht op de koeien rondom het verlaagde terras, de boomgaard met appelbomen en uitzicht op de oude boerderij met de leilindes.