Plekken om weg te dromen

8 te gekke groepsaccommodaties in Salland

 • 3 minuten opladen
 • 4393 x bekeken

Met een groep verblijven in Salland is een absolute aanrader. We hebben hier genoeg ruimte voor je om een paar dagen te verblijven met je vriendengroep, je familie of vereniging.

 1. 8

  Groepsaccommodatie Huis in 't Veld

  Huis in 't Veld is gelegen in het mooie Salland, het westelijk deel van Overijssel. De ruime accommodatie biedt plek aan 40 personen. Het is een ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met de oude Hanzestad Deventer, de Sallandse Heuvelrug en het tussengelegen coulisselandschap van afwisselend bossen, natuur en boerenlandschap.

 2. 7

  De Heidebloem Groepsaccomodatie

  Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt de Heidebloemrecreatie met twee groepsaccommodaties, de Delle en de Veltmaat. Je kunt vanuit de groepsaccommodatie prachtig wandelen en fietsen in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten, een bezoek brengen aan één van de vele musea, naar Avonturenpark Hellendoorn of vele andere recreatieve mogelijkheden die de omgeving van Hellendoorn je biedt. Kom genieten van natuur en ruimte in een gemoedelijke sfeer!

 3. 6

  De Bosrand

  In een glooiend landschap aan de rand van de Sallandse Heuvelrug bevindt zich een prachtige accommodatie “de Bosrand” voor groepen tot 100 personen. Dit verblijf is uniek in zijn soort doordat het voldoet aan alle eisen en normen voor groepsaccommodaties. De boerderij is uitstekend geschikt voor scholen, verenigingen, families, bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen.

 4. 5

  Ossenkamp Vakantiehuis

  Kom genieten van onze gezellige ruime vakantiehuis in de buurt van het dorp Hellendoorn. Bij de accommodatie ligt een groot sport- en speelveld waar allerlei activiteiten georganiseerd kunnen worden. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen of varen. Kortom genoeg te doen voor de hele groep.

 5. 4

  Vakantieboerderij Schalkhaar

  Vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 12 personen op een in bedrijf zijnde schapenboerderij, waar tussen februari en mei regelmatig lammetjes worden geboren. De boerderij staat in een bosrijke omgeving, dus je kunt er veel wandelen. Wandelroutes zijn aanwezig. Vanuit het huis kun je regelmatig reeën, buizerds, hazen en blauwe reigers zien.

 6. 3

  Summercamp Heino

  Summercamp Heino: het leukste zomerkamp voor jeugd in Nederland! Met activiteiten en groepsaccommodaties voor een onvergetelijk schoolkamp, sportkamp of jeugdkamp.

 7. 2

  De Langenberg

  De Langenberg is een veelzijdige groepsaccommodatie met meerdere huizen. Een perfecte locatie voor jong en oud, voor scholen en families in kleine en grote groepen. De Langenberg bevindt zich in Overijssel en is een veelzijdige groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van de Rijssenseberg met zijn uitgestrekte bossen en heuvels, ook wel Hollands Schwarzwald genoemd, een zeer populair natuurgebied.

 8. 1

  Recreatiebedrijf de Maathoeve

  Dit luxe groepshotel voor 40 personen heeft 40 bedden en 15 luxe kamers met eigen sanitair en een sauna. Voor groepen in het weekend en B&B doordeweeks. Hier onthaasten je en geniet je van de boerderij en proef je de Sallandse streekproducten. Je ervaart het platteland van vroeger met uitzicht op de koeien rondom het verlaagde terras, de boomgaard met appelbomen en uitzicht op de oude boerderij met de leilindes.