Ommen is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige natuur en de vele activiteiten die er te doen zijn. Als je op zoek bent naar groepsaccommodaties in Ommen, dan zijn er vele opties beschikbaar die voldoen aan verschillende wensen en budgetten.

Overijssel verrijkt je

De meeste groepsaccommodaties in Ommen zijn gelegen in het groene en rustige buitengebied. Hierdoor ben je verzekerd van een ontspannen verblijf midden in de natuur. Veel van deze accommodaties zijn geschikt voor groepen van 10 tot 20 personen en beschikken over verschillende faciliteiten zoals een eigen keuken, woonkamer en tuin.

De Wolfskuil

Gelegen in het groene buitengebied van Ommen, biedt De Wolfskuil diverse groepsaccommodaties aan voor groepen tot 70 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden de mogelijkheid om in alle rust te genieten van de natuur. Het vakantiepark beschikt over een eigen zwembad, tennisbaan en speeltuin.

De Wolfskuil
De Wolfskuil

De Nieuwe Brug

Deze voormalige boerderij is omgebouwd tot een comfortabele groepsaccommodatie voor groepen tot 28 personen. De accommodatie beschikt over een ruime woonkamer met open haard en een eigen keuken. De Nieuwe Brug is gelegen aan de rand van Ommen en biedt uitzicht over de landerijen.

Stichting Olde Vechte

Deze voormalige school is omgebouwd tot een unieke groepsaccommodatie voor groepen tot 40 personen. De accommodatie beschikt over verschillende slaapzalen en een gezellige gemeenschappelijke ruimte. Stichting Olde Vechte is gelegen in het centrum van Ommen en biedt de mogelijkheid om de stad te verkennen en te genieten van de vele activiteiten die er te doen zijn.

Naast de accommodaties zelf, biedt Ommen ook een scala aan activiteiten die geschikt zijn voor groepen. Zo kun je bijvoorbeeld kanoën op de Vecht, een fietstocht maken door de bossen, of een bezoek brengen aan de gezellige markt op zaterdagochtend. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes te vinden in de omgeving van Ommen, zoals de Lemelerberg route en de Archemerberg route.

Voor de echte avonturiers onder ons is het klimbos in Ommen een absolute aanrader. Hier kun je met de hele groep klimmen en klauteren tussen de bomen, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook is het mogelijk om te gaan paardrijden of een ritje te maken met een huifkar.

Voor de wat minder actieve groepen zijn er ook genoeg opties beschikbaar. Zo kun je een bezoek brengen aan de gezellige stad Zwolle, of genieten van een heerlijke high tea in één van de vele restaurants in Ommen. Ook kun je een rondleiding krijgen op een biologische boerderij of een workshop volgen bij een lokale ambachtsman.

Kortom, er is genoeg te beleven in en rondom Ommen. Of je nu op zoek bent naar actieve bezigheden of juist wilt genieten van de rust en de natuur, er is voor ieder wat wils. Combineer dit met een comfortabele groepsaccommodatie en je hebt de perfecte vakantiebestemming gevonden!