Ben je van plan om in Hanzestad Hasselt te verblijven? Zet je dan schrap voor een vakantie vol ontspanning en plezier. Gelegen aan het Zwarte Water kun je er heerlijke boottochten maken. Daarnaast is het de plek bij uitstek om te wandelen en fietsen. Als je niets van deze stad wilt missen, blijf je er het best overnachten. De mooiste accommodaties vind je hier! Van hotel tot landgoed en van B&B tot camping, er is voor iedereen keuze. Welke accommodatie heeft jouw voorkeur?

Sfeervol Overnachten in Hasselt Overijssel met je partner

Samen met je partner verblijven in een sfeervolle B&B? In Hasselt zijn er verschillende mogelijkheden. Dit is de perfecte soort accommodatie voor koppeltjes, omdat je er in alle rust van elkaars gezelschap kunt genieten. Als bijkomend voordeel word je in een B&B in de watten gelegd met gastvrijheid en een voortreffelijk ontbijt.

Als je je kinderen wilt meenemen, is een Bed & Breakfast ook een goede optie. Want vaak is deze voorzien van familiekamers. En omdat er in heel Overijssel heel wat activiteiten zijn om samen met je kids te doen, vervelen ze zich geen moment. Wil je toch liever met het hele gezin in een hotel Hasselt Nederland verblijven? Ook dan zijn er voldoende interessante opties.

Laat je omringen door de prachtige natuur

Als je ervan houdt om back-to-basic te overnachten, kun je terecht in een van de vele campings in Hasselt Overijssel. Blijf er slapen in een tent aan het water en zet al je zorgen opzij. 's Ochtends word je wakker met een prachtig uitzicht op het water en de omringende natuur. De beste manier om je dag te starten!

Liever op het water overnachten Hasselt Overijssel? Dat kan ook, omdat je in Hasselt de mogelijkheid hebt om op de boot te slapen. Als je wil bijzonder overnachten in Hasselt is dit een echte aanrader. Unieker wordt het niet!

Beleef de leukste vakantie in Hasselt Nederland

Of je nu met je hele familie in een groepsaccommodatie wilt verblijven of met je partner en kids in een hotel wilt slapen, je zit goed in Hasselt Overijssel. Kom er tot bezinning, geniet van de natuur of doe allerlei leuke activiteiten samen. Aan jou de keuze! Maar een ding is zeker: je verblijf in Hasselt Nederland kan niet stuk!