★ ★ ★ ★

De Swarte Ruijter

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat je deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

‘Eet mee met Erik’ voor €8,00 per maaltijd. De Swarte Ruijter biedt tot 6 april dagelijks wisselende gezonde en smaakvolle maaltijden aan. Je kunt de bestelling een dag van tevoren doorgeven via info@swarteruijter.nl. Zij bezorgen dagelijks de maaltijd (gratis) tussen 17.00 en 19.00 uur in overleg met jou in een straal van 10 km rondom Holten.

Over De Swarte Ruijter

Middenin de bossen, op slenterafstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt restaurant en hotel De Swarte Ruijter. Deze rietgedekte villa uit de jaren dertig van de vorige eeuw geldt als één van de mooiste plekjes op de Holterberg.

De statige uitstraling wordt binnen vertaald in een verrassend design waar het prettig tafelen is. Openslaande deuren leiden naar de riante buitenterrassen rondom dit voormalige theehuis.

De Swarte Ruijter is een luxe hotel met tien bijzonder gelegen suites, waar u tot rust komt en culinair op niveau geniet. Vanuit uw suite loopt u direct het bos in. Er zijn volop fiets- en wandelpaden, met ondermeer aansluiting op het Pieterpad. De uitgestrektheid van de Holterberg geeft u het gevoel nog echt middenin de natuur te zijn. Elk seizoen kent zijn eigen charmes, van de prachtige vergezichten in de winter tot de intens paarse heidevelden in de zomer.

Ook voor besloten diners, feesten of vergaderingen is De Swarte Ruijter het juiste adres.

In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten.

Er is een gezellige bar en leestafel. Bij mooi weer worden de tafels gedekt op het terras met uitzicht op de Holterberg.

De Swarte Ruijter is tevens de perfecte plek voor uw besloten diner, feest of vergadering.

(Nu gesloten i.v.m. corona maatregelen)

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Invalidentoilet
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Zoek advies!