Restaurant de Librije

Spinhuisplein, Zwolle

Volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance. Dit foodimperium van Jonnie & Thérèse Boer bezit momenteel maar liefst 3 Michelinsterren!

Restaurant De Librije

Jonnie en Thérèse:‘Eten en drinken doen we elke dag, maar deze dagelijkse behoefte maken wij graag tot een feest voor u, zodat u deelgenoot wordt van onze liefde voor lekker eten en mooie wijnen. Wij zijn allebei opgegroeid in deze omgeving. Een wereld van snoekbaars vangen, watermunt plukken, boleten en cantharellen zoeken en met de punter de eendenkooi in. Vindt u het gek dat we daardoor verliefd zijn geworden op al die prachtige regionale producten?

Liefdevolle relatie tussen wijn en spijs

Veel mensen noemen het koken met regionale producten onze specialiteit, maar wij denken eerder dat we speciaal zijn juist omdat we geen specialiteit hebben. Wanneer je kookt en bedient met hart en ziel, vanuit je gevoel, is alles immers speciaal. Samen met ons team verkennen wij iedere dag de mogelijkheden van een liefdevolle relatie tussen wijn en spijs. De dingen die we daarbij telkens weer ontdekken willen we aan u laten proeven, om u te verwennen, zonder poespas.’

Contactgegevens

Restaurant de Librije

  • Adres Spinhuisplein
    Zwolle
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!