Hanze Hotel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op de fundamenten van de oude toegangspoort naar de Hanzestad Zwolle uit de 12e eeuw, vindt u het Hanzehotel van Zwolle.

Ondanks het historische pand is het hotel voorzien van alle luxe en extra’s. Onlangs zijn alle kamers gerenoveerd en voorzien van onder andere flatscreen tv’s met dvd spelers en heerlijke bedden. Alle kamers hebben een eigen douche en/of ligbad. Het ontbijt is standaard voorzien van vers afgebakken broodjes, diverse broodsoorten, verse jus d’orange, 8 soorten beleg en vers fruit.

Wat een bezoek aan het Hanzehotel de moeite waard maakt is de fantastische locatie, een adembenemend uitzicht op de historische binnenstad van Zwolle. Het personeel is er op gebrand uw verblijf in Zwolle zo aangenaam mogelijk te maken.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark In het centrum
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!