Resort Bad Boekelo

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede ligt het gastvrije Resort Bad Boekelo, met al haar faciliteiten één van de meest complete hotels van Nederland.

De arcadische en bosrijke omgeving rondom het landgoed van Resort Bad Boekelo geven het hotel een idyllische ambiance. In de natuur kun je een speld horen vallen, zo rustig is het daar. Omgeven met oude boerderijen, zanderige en kronkelende landweggetjes lijkt de tijd wel stil te staan.

Deze ongedwongen en ontspannen sfeer komt terug in het 4-sterrenhotel nabij Enschede en Hengelo waar je onbeperkt gebruik kunt maken van alle wellnessfaciliteiten zoals de Finse sauna, het Turkse stoombad, dompelbad en voetenbad. Het meest complete hotel van Twente heeft u alles te bieden op het gebied van pure ontspanning.

Puur genieten

Net wakker? Wat is er dan lekkerder om een paar baantjes te trekken in het grote overdekte zwembad? Hierna kun je aanschuiven aan het compleet verzorgde ontbijtbuffet.

Wil je iets ondernemen in de omgeving, dan is de 38 kilometer lange zout-fietstocht de uitgewezen kans om van de mooiste plekjes nabij het hotel in Overijssel te genieten. Na de fietstocht keer je terug naar het hotel en geniet je van een wellness- en beautybehandeling in het Beauty- en Wellnesscenter (tegen betaling).

Restaurant Moods

Vanuit de internationale keuken serveert Restaurant Moods culinaire hoogstandjes voor lunch en diner. Met een breed uitgezet terras en uitzicht op de prachtige vijver zorgt Restaurant Moods met de juiste ingrediënten voor een perfect verzorgde middag of avond. Ook voor een zakelijke lunch is het restaurant heel geschikt.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Lift
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!