* * *

Hotel `t Losse Hoes/Gasterij de Kruidentuin

Hotel 't Losse Hoes/Gasterij de Kruidentuin is schitterend gelegen aan de voet van de Holterberg, in het bos van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

De Sallandse Heuvelrug vormt samen met de Friezenberg en de Lemelerberg één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Uitgestrekte heidevelden en bossen worden omringd door Twents-Sallandse weidegebieden. Genieten van een kopje koffie met iets lekkers of juist van een heerlijke lunch, borrel of diner? Neem plaats bij 't Losse Hoes, gevestigd in een voormalige boerderij in de bossen van de Sallandse Heuvelrug met een prachtig zonovergoten terras. In de keuken van 't Losse Hoes wordt met liefde en trots gekookt met de meest verse en (h)eerlijke ingrediënten.

Naast lekker eten en drinken is 't Losse Hoes ook de perfecte plek voor gezellige feesten en efficiënte vergaderingen. Comfortabel overnachten doe je in een luxe tweepersoons bossuite van het hotel. Je hebt een fraai uitzicht op de omringende natuur. De suites zijn voorzien van een gezellige zitkamer met televisie, minibar, badkamer met bad of douche en fohn. Er is een eigen terras. Ook zijn er ruimere suites met bovenverdieping voor 4 tot 6 personen.

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten hotel

  • Restaurant

Voorzieningen hotelkamer

  • Televisie