Hotel Restaurant Royal

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hotel, Grand-Cafe Royal staat aan het mooiste plein van Nederland midden in het hart van de Hanzestad Deventer. Royal is daarom de ideale

Hotel, Grand-Cafe Royal staat aan het mooiste plein van Nederland midden in het hart van de Hanzestad Deventer. Royal is daarom de ideale verblijfslocatie voor een paar dagen vakantie, een verwen-weekend of een zakelijke overnachting. Door de centrale ligging is bijna alles onder handbereik, de gezelligheid van de stad en de heerlijke rust van de IJsselvallei of het Sallandse land. Wij beschikken dan ook over moderne en comfortabel ingerichte kamers. U kunt het allemaal beleven.

Royal wil voor iedereen ‘vorstelijk’ en ‘gastvrij’ zijn. Vorstelijk omdat hotel Royal u verwent met al het goede dat zij te bieden heeft. Gastvrij om u te laten ervaren dat u meer dan welkom bent. Op deze mooie plek aan De Brink wordt door het personeel van hotel Royal al meer dan 130 jaar een traditie in ere gehouden van ouderwetse aandacht voor uw wensen, naast eigentijdse hotellerie.

Het Grand Café en Restaurant is direct gelegen aan de Brink. Door de grote ramen rondom heeft u een schitterend uitzicht op het historische plein en de sfeervolle steegjes.

Het hotel beschikt over 20 ‘Classic’ hotelkamers. Het zijn goed verzorgde en complete kamers voor een bijzonder vriendelijke prijs. In de kamers staan extra grote bedden van 210 x 100 cm met perfecte springbox matrassen en 1e klas linnengoed. Vanaf 65 euro inclusief ontbijt.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!