* * * *

City Hotel Hengelo

In Hengelo valt er héél wat te beleven. En omdat je na een dag highlights bekijken of hard werken natuurlijk ongegeneerd wilt relaxen, ben je bij City Hotel Hengelo aan het juiste adres. Het hotel is knus, en zit vol verrassende elementen. Ontdek de hidden gems van hartje Twente of zet koers naar onze Oosterburen voor een goede shopsessie.

City Hotel Hengelo is gelegen in het hart van de stad Hengelo en is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Je vindt hier alles op een steenworp afstand: winkels, musea, natuur, theater en muziek. Ondanks dat het hotel 100 hotelkamers heeft, heeft het een kleinschalig karakter waardoor je je zeker thuis voelt. 's Avonds drink je gezellig een drankje bij Marcello aan de bar en 's ochtends serveert Sonja je een heerlijk ontbijt.

Heerlijk wakker worden in het centrum van Hengelo

Onze comfortabele kamers zijn ingericht voor een super fijn verblijf. Je kunt kiezen voor een standaard tweepersoonskamer, een Superior kamer voor wat meer comfort of een Junior suite om jezelf volledig in de watten te leggen.

Fietsen kan naar hartelust in het Twentse landschap. Met volle banden over glooiende wegen, door oeroude bossen, langs weilanden, vennen en beken. In de buurt van City Hotel Hengelo zijn allerlei leuke fietsroutes te vinden. Fijne plekken om te wandelen zijn er ook volop. Zoals bij kasteel Twickel met een landgoed van 4000 hectare, bij historische tuinen en diverse musea. En na een lange dag buiten heb je natuurlijk een lekker glas wijn of biertje verdiend aan de bar van Star Café Diner.

Contactgegevens

City Hotel Hengelo

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum