Fletcher Hotel

Welkom bij het luxe Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Het hotel wordt omgeven door prachtige natuurgebieden voor fijne fiets- en wandeltochten. Tevens biedt het hotel verrassende mogelijkheden voor sport en ontspanning. Er is voor een ieder wat wils!

Wanneer u verblijft bij Fletcher Resort-Hotel Zutphen kunt u rekenen op een heerlijk verblijf met het hele gezin. Het hotel beschikt over verschillende luxe hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad met sauna en solarium, 10 bowlingbanen, 4 squashbanen en een fitnessruimte. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de tennishal met 4 banen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. U zult zich geen moment vervelen!

In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of diner. Lunchgerechten serveren wij in de brasserie en sportbar, hier kunt u ’s avonds ook terecht voor een gezellige borrel en/of bittergarnituur. Daarnaast hebben wij op basis van reservering een BBQ buffet in het restaurant van de Bowling. Ook voor zakelijke doeleinden bent u aan het juist adres bij het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Zo beschikt het hotel over 12 multifunctionele feest- en vergaderzalen.

voorzieningen

Faciliteiten hotel

  • Gratis Wifi
  • Overdekt zwembad

Voorzieningen hotelkamer

  • Bad
  • Televisie

Wifi

  • Gratis Wifi