Camping Ideaal

Camping Ideaal is gelegen nabij het prachtige natuurgebied 'De Holterberg' en het dorp Holten (beide ca 1,5 km). Hiermee is de camping een prima uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes (onder andere via het knooppuntennetwerk).

Het buitenzwembad van de gemeente is gelegen op ongeveer 500 meter. ’s Avonds wordt er op het 5-baans jeu-de-boulesveld een balletje geworpen. Een aantal keren per jaar wordt er zelfs een toernooi gehouden. SVR, ACSI en NKC leden krijgen korting op de camping en camperplaats.

Vanaf de camping heb je beschikking over gratis internet. Er is ruim voldoende sanitair aanwezig en properheid staat hoog in het vaandel! De kampeerveldjes zijn ruim opgezet en een aantal plaatsen hebben verharde terrassen, speciaal geschikt voor campers. Voor de kinderen zijn er een paar leuke speeltuintjes, een tafeltennistafel en trampolines op de camping.

In de receptie van de camping is koffiemolenmuseum De Koffiemölle gevestigd. Vanaf de Koffiemölle zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet waaronder ‘het Onderduikerspad’. (wandelroutes zijn; 2 km, 5 km en 12 km, fietsroute is 30 km). Ook ligt het fietsknooppunt nr. 8 op 100 meter van de camping en camperplaats.

In de maanden juli en augustus wordt er alweer voor de derde keer een gezellige fietsdriedaagse georganiseerd. Je krijgt op de laatste dag een mooie medaille mee naar huis! De fietsdriedaagse is gratis en alleen toegankelijk voor gasten van camping Ideaal.

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Wifi

  • Gratis Wifi