Overdag Slagharen ontdekken en ’s avonds blijven logeren. Het is de beste manier om optimaal van het Oosten te genieten. Past ook helemaal bij onze relaxte lifestyle. Of je nu een nachtje blijft slapen of een week vakantie viert: je bent van harte welkom. En er is keuze zat. Van campings en bed & breakfasts tot hotels en landgoederen. Je hoeft alleen nog maar de omgeving te bepalen. Kies je voor rust in het groen? Of juist voor de dynamiek van de stad? Allebei kan natuurlijk ook. Slaap lekker.

Deze locaties in de buurt vind je misschien ook interessant.

Overijssel verrijkt je

Overnachten in Slagharen

Slagharen is een prachtige stad in Overijssel, gelegen in het midden van Nederland. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als inwoners, vanwege de vele attracties en activiteiten die er te beleven zijn. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon een leuke tijd, Slagharen heeft iets voor iedereen. Maar een bezoek aan Slagharen wordt nog completer wanneer je er ook overnacht. In dit artikel nemen we je mee op reis door Slagharen en bespreken we de verschillende accommodaties die de stad te bieden heeft.

Overnachten in Slagharen, een avontuur vol verrassingen

Bereid je voor op onvergetelijk avontuur! Slagharen, het attractie- en vakantiepark, biedt zoveel te beleven dat één dag niet genoeg is. Maak er daarom een compleet verblijf van door een vakantiehuisje, lodge, wigwam of campingplek te boeken voor het hele gezin. Vanuit je accommodatie stap je direct de achtbaan of het reuzenrad in voor een onvergetelijke ervaring. Dromen kinderen niet van het wonen in een attractiepark?

Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen

Op een luxe camping verblijven

De 229 sta-plekken op de camping bieden ruimte voor de camper, caravan of tent en beschikken over gratis moderne sanitaire voorzieningen. Je verblijft in de prachtige omgeving van het Vechtdal. Weet je dat Attractiepark Slagharen in 2016 werd uitgeroepen tot "meest kindvriendelijke vakantiepark van Nederland"?

Verblijf in een vakantiehuisje

Voor een echt huiselijk gevoel tijdens je verblijf in Slagharen, kan je kiezen voor een vakantiehuisje. Deze huisjes zijn comfortabel ingericht en bieden alle nodige voorzieningen voor een gezellig verblijf. Je kunt kiezen uit verschillende groottes en types huisjes, afhankelijk van je wensen en behoeften. Sommige huisjes hebben zelfs een privé terras of tuin, waar je in de ochtend of avond kunt genieten van de rust en de natuur. De vakantiehuisjes liggen in de buurt van het attractiepark en de andere faciliteiten van het park, zodat je op elk moment van de dag optimaal kunt genieten van het avontuur en de ontspanning.