Unieke overnachtingsplekken: 5 tips om bijzonder te overnachten in en rondom Deventer

2 minuten opladen
1694 x bekeken
Koe in de Kost

Op 15 minuten rijden van Deventer kun je uniek overnachten bij Koe in de Kost. Hier maak je kennis met het ‘echte’ Sallandse leven. Je overnacht namelijk in een Grondulow midden op een weiland. Je krijgt zelf je eigen koe toegewezen. Daarnaast nemen boer Frans en boerin Truus je graag mee voor een rondleiding over de boerderij en mag je helpen bij allerlei klussen zoals het melken van de koeien. Een ervaring die je niet snel gaat vergeten!

Meer informatie
Boerderij De Kleine Wildenberg

In het pittoreske dorpje Diepenveen, onder de rook van Deventer, ligt Boerderij de Kleine Wildenberg. De boerderij is een rustgevende plek waar je kan ontspannen en tot jezelf kan komen. Je kunt op verschillende manieren overnachten. Er zijn moderne en comfortabele landappartementen, een groepsaccommodatie, maar het meest bijzonder is toch wel de pipowagen met hottub.

Meer informatie
In het huis van...

Onder de naam ‘In het huis van’ worden in en rondom Deventer een aantal bijzondere accommodaties verhuurd. Van een B&B voor twee personen tot een karakteristiek jachthuis voor 10 personen. Wat de accommodaties allemaal gemeen hebben met elkaar is dat je de accommodatie beleeft alsof je een markante bewoner van vroeger bent. Dit komt door de naam, de inrichting en het verhaal. Je bent en voelt even alsof je in het huis van die markante bewoner bent.

Meer informatie
Het Betere Boerenbed Wesselink

Net buiten Deventer in het plaatsje Schalkhaar ligt Het Betere Boerenbed Wesselink. De naam is er niet voor niets. Want op deze plek beleef je het boerenleven in optima forma. Je overnacht in een unieke Boerenbed-tent met vrij uitzicht over weilanden waarin je de koeien ziet grazen. De inrichting van de tent herinnert aan het eerlijke landleven van vroeger. Hier staat ervaring en beleving voorop. Als je op zoek bent naar kwaliteit en kleinschaligheid is dit de plek voor jou.

meer informatie
Hotel Hanzestadlogement De Leeuw

Middenin het centrum van Deventer ligt Hotel de Leeuw. Gevestigd in een rijksmonument uit 1645. Het charmehotel bestaat uit 9 sfeervolle ingerichte kamers en een familieappartement. Alle kamers hebben een verschillende inrichting en zijn vernoemd naar een Hanzestad. Voor een lekker bakje koffie of een kop thee hoef je niet ver te lopen, want het hotel heeft een eigen koffie- en theeschenkerij. En als je meer te weten wilt komen over het Hanzeverleden van de stad Deventer, dan neem je een kijkje in het Hanzemuseum. Kortom, een heerlijk plekje in het centrum van Deventer.

meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden