Vakantiehuis Ootmarsum

Kleikoel 15 + 16, 7631CZ Ootmarsum - Boek nu

De Kateeker en de Boomklever zijn twee bungalows naast elkaar, gebouwd in de jaren zeventig op de Kuiperberg. De Kuiperberg ligt aan de rand van Ootmarsum en is het hoogste punt van Twente, met een prachtig uitzicht.

NU BOEKEN

De Kateeker is de Twentse naam voor eekhoorn. Eekhoorns, die u elke dag rond de bungalows ziet rennen. De Boomklever, die voorkomt in tuinen met oude bomen, is de enige vogel die van boven naar beneden langs de stam loopt. Intussen weten ze de voederplanken goed te vinden maar zodra u te dichtbij komt dan zoeken ze hun schuilplekjes op in bomen en struiken rondom.

Vanuit de woonkamer heeft u ook prachtig zicht op het water. Houdt u van vissen, dan heeft u aan het water de beschikking over een ruime vlonder waarop u alle visartikelen gerust kunt laten liggen want niemand anders komt op uw visplek. (Geen visvergunning nodig!)

De bungalows (4 tot 6 personen) zijn afzonderlijk of gezamenlijk te huur, voor periodes van minimaal een week (in voor- en naseizoen ook voor een weekend of midweek). Indeling: royale gezellige kamer met comfortabele zithoek rond de gas-openhaard, met Tv, radio, dvd-speler en … zicht op het water. Moderne open keuken met alles wat u nodig heeft. Twee slaapkamers met tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed. Splinternieuwe douche en wc. Alles is gelijkvloers en centraal verwarmd.…. Parkeren voor de deur.

Beide bungalows zijn vrijwel gelijk aan elkaar en staan ieder op ruim 600 m2 eigen grond! In de tuin kunt u heerlijk relaxen. Meerdere zitjes en prima tuinstoelen zijn aanwezig voor zon of schaduw, met veel privacy.

Contactgegevens

Vakantiehuis Ootmarsum

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!