Bed & Boot Mol/Groenewegen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Genieten van Giethoorn ... ... begint bij Bed & Boot Mol/Groenewegen Wakker worden in een bijzondere omgeving! In het centrum van

Genieten van Giethoorn ... ... begint bij Bed & Boot Mol/Groenewegen

Wakker worden in een bijzondere omgeving!

In het centrum van Giethoorn, met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes, vindt u Bed & Boot Mol/Groenewegen. In onze in het voorjaar van 2014 geheel verbouwde B&B boerderij met sfeervol ingerichte kamers kunt u genieten van een goede nachtrust en een uitstekend ontbijtbuffet of zelfverzorgend in 8-persoons luxe appartement met o.a. ir sauna of 2- of 4-pers. vakantiehuisje. Free wifi op het gehele erf.

Per fluisterboot, fiets, e-bike of kano kunt u heerlijk de omgeving van Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen. Fiets-, wandel- en waterkaarten staan tot uw beschikking.

Er zijn tevens 8-persoons appartementen aanwezig!

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!