Erve het Otman

Stroothuizerweg 16, 7591 NB Denekamp

Erve het Otman ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Denekamp in de buurtschap Berghum. Toch is de afstand tot het centrum van Denekamp slechts 1 km.

Het erf (het Otman) wordt al genoemd in een belastingregister van het jaar 1475. Wij verhuren de accommodatie hetzij als vakantiewoning, hetzij als B&B.

U verblijft in de bijzonder sfeervolle, authentieke 'voorkeuken'. In vroeger tijden was dit de leefruimte van het boerengezin. In een grote betegelde schouw staat de houtkachel, waar omheen de zithoek is geplaatst. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de reis, in alle rust een boek lezen of internetten via onze snelle Wifi, TV kijken of gezellig samen genieten met een hapje en drankje.

Vanuit de voorkeuken (uw woonkamer) heeft u uitzicht op het weiland voor de boerderij waar meestal koeien of paarden grazen. Deze vakantiewoning is zeer geschikt voor mensen die de rust zoeken van het platteland, die (sportief) willen genieten van de prachtige omgeving, of die een bezoek willen brengen aan de Twentse dorpen en steden. Er staan enkele (stads)fietsen voor u klaar. Een paardenstalling is op loopafstand bereikbaar.

Contactgegevens

Erve het Otman

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!