Meermuiden Vakantiewoning

Meermuidenseweg 5, 7391TD Twello

Het vakantiehuis ‘Meermuiden’ is gelegen tussen Twello en Terwolde. Of -wat grootschaliger gezien- tussen Deventer en Apeldoorn. Een

Het vakantiehuis ‘Meermuiden’ is gelegen tussen Twello en Terwolde. Of -wat grootschaliger gezien- tussen Deventer en Apeldoorn. Een nog maar door weinigen ontdekt recreatiegebied. Ook wel aangeduid als de IJssel/Veluwe-vallei. Een gebied waar veel te beleven valt, zowel wat betreft de natuur als in stedelijk en cultureel opzicht.

Natuur: De IJssel met natuurgebied op een kwartiertje lopen van ons vakantiehuis, de uitgestrekte bossen van de Veluwe, de verschillende landgoederen in de nabije omgeving.

Stad en cultuur: Het eeuwenoude Deventer en Zutphen op fietsafstand van Meermuiden, Apeldoorn met onder meer z’n Koninklijk Paleis, pittoreske dorpjes langs de IJssel……

De vakantiewoning zelf is gelegen in een oase van groen en ruimte, niet aan een openbare weg en vrijstaand naast een Saksisch boerderijtje dat niet meer als zodanig in gebruik is. Het is omgeven door weilanden en een bloemen- en groentetuin op ecologische basis. Er is een schapenwei en voor kinderen is er een schommel aanwezig.

De woning beschikt over een 2-persoonsstudio en een 4-persoonsappartement, maar kan ook in zijn geheel worden gehuurd als vakantiewoning voor 6 personen. Tevens bed & breakfast voor 2 nachten of weekendverblijf mogelijk.

Capaciteit: 1 x 2-persoonsstudio / 1 x 4-persoonsappartement

Prijs: Studio: € 300,00 per week / Appartement: € 400,00 per week. 2 personen.

Contactgegevens

Meermuiden Vakantiewoning

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!