Vakantiewoning Lemselermaten

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Met veel trots zijn wij in 2019 begonnen met een nieuwe uitdaging, de verhuur van de voormalige schaapskooi op het erf! Een opknapbeurtje was nodig, wat resulteerde in een volledige restauratie.

Uiteindelijk is deze prachtige vakantiewoning hier ontstaan. De woning is monumentaal erfgoed, wat er voor zorgt dat alle nostalgische elementen intact zijn gebleven. Zo is bijvoorbeeld de voederbak met een knipoog verwerkt in het keukenblok. Bij binnenkomst voelt de woning warm en huiselijk aan, er hangt net als op de rest van het erf, een nuchtere sfeer en past daarom ook zo goed bij ons!

De jacht is voor ons een belangrijk en terugkerend thema. Onze honden lopen regelmatig langs en laten zich graag verwennen. Maar ook in het huisje vind je de elementen uit de jacht terug, alles vormt samen een gezellig geheel. Onder het motto: VOEL JE THUIS, WEG VAN HUIS

De vakantiewoning vormt met alle voorzieningen een huiselijk geheel, waar zeker genoten kan worden. Er kan overnacht worden door maximaal 4 personen. Via de trap klim je zo in een heerlijke boxspring, maar ook de comfortabele slaapbank op de begaande grond kan worden gebruikt als een heerlijk bed. De keuken is ruim, met een grote eethoek waarin gezellig gegeten kan worden. Er is WIFI en een TV om van de dagelijkse nieuwtjes op de hoogte te blijven. Verder ligt het huisje op het erf van de boerderij, met een eigen parkeerplaats en terras die uitkijkt op de Tankenberg. Tussen de weilanden, in alle rust, maar toch dichtbij op steenworp afstand van alle voorzieningen uit de stad.

Contactgegevens

voorzieningen
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!